Pucnjava

Herceg Novi: Fizički napao vozača pa pucao na njegovo vozilo

U Herceg Novom uhapšen je N.L. (57) kojem se na teret stavljaju krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i krivično djelo nasilničko ponašanje, saopšteno je iz Uprave policije.
U Herceg Novom uhapšen je N.L. (57) kojem se na teret stavljaju krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i krivično djelo nasilničko ponašanje, saopšteno je iz Uprave policije.Policiji je u Herceg Novom 8. marta prijavljeno da je u Igalu na platou ispred benzinske stanice tada nepoznata osoba fizički napalo jednog vozača, nakon čega je u neposrednoj blizini njegovog vozila ispalio nekoliko hitaca iz pištolja.

Pripadnici hercegnovske policije su tada izašli na lice mjesta gdje, kako navode, nisu zatečene pomenute osobe.

“Intenzivnim radom na terenu i u saradnji sa nadležnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, policija je identifikovala oštećenog, a onda i osobu za koju se sumnja da je oštećenog fizički napala i nakon toga upotrijebila pomenuto oružje. Riječ je o N.L. (57) kojem se na teret stavljaju krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i krivično djelo nasilničko ponašanje i on je lišen slobode”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Oružje koje je, kako se sumnja, upotrijebljeno, oduzeto je od N.L. i poslato na potrebna vještačenja u Forenzički centar u Danilovgradu.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services