• Početak
  • Vijesti
  • Naš grad
  • Herceg Novi: Javna rasprava o izmjenama i dopunama Odluke o lokalnim komunalnim taksama od 30.01. do 13.02.

Herceg Novi

Herceg Novi: Javna rasprava o izmjenama i dopunama Odluke o lokalnim komunalnim taksama od 30.01. do 13.02.

Javna rasprava na Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o lokalnim komunalnim taksama trajaće od 30. januara do 13. februara 2023. godine, a sprovešće je Uprava lokalnih javnih prihoda, saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.
Javna rasprava na Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o lokalnim komunalnim taksama trajaće od 30. januara do 13. februara 2023. godine, a sprovešće je Uprava lokalnih javnih prihoda, saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.Centralna javna rasprava biće održana u sali Skupštine opštine Herceg Novi 10. februara, sa početkom u 12 časova.

Primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja u pismenoj formi dostavljaju se na adresu Opštine Herceg Novi – Uprava lokalnih javnih prihoda, preko Građanskog biroa Opštine Herceg Novi ili mjesnih zajednica, a u elektronskoj formi na e-mail lokalni.prihodi@hercegnovi.me .

Nakon sprovedene javne rasprave Uprava lokalnih javnih prihoda će razmotriti sve primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja učesnika i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Više detalja na sajtu Opštine:Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services