Signalizacija

Herceg Novi: Obnovljena turističko-saobraćajna signalizacija u gradskim zonama

Turističko-saobraćajna signalizacija u gradskim zonama Herceg Novog, od Igala do Meljina, obnovljena je kroz projekat koji je finansirala lokalna uprava, navode iz Opštine Herceg Novi.
Turističko-saobraćajna signalizacija u gradskim zonama Herceg Novog, od Igala do Meljina, obnovljena je kroz projekat koji je finansirala lokalna uprava, navode iz Opštine Herceg Novi.U proteklom periodu završeni su radovi na zamjeni znakova koji su bili oštećeni ili izblijedjeli, a na nekim pozicijama signalizacija je dopunjena novim tablama koje upućuju korisnike do odredišta.

Projekat je koordinisao Sekretarijat za komunalne djelatnosti Opštine Herceg Novi, a signalizacija je raspoređena prema rješenju koje je izradila Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog, u saradnji sa lokalnom Turističkom organizacijom.

Opština Herceg Novi je za ovu namjenu izdvojila 20 hiljada eura, a radove na sanaciji i postavljanju oko 80 tabli izvelo je preduzeće “Reklame Svijet”, koje je izabrano na javnom pozivu kao najpovoljniji ponuđač.Komentari

2 Komentara
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Kome ovo treba,pust grad.???
,

Latinica…
Prioritet,
Cirilicu ispod…


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services