u ponedeljak

Herceg Novi strip festival ove godine i u Portonovom

Dio ovogodišnjeg šesnaestog izdanja Hercegnovskog strip festivala (HSF) koji će trajati od 2. do 7. septembra, planiran je i u Portonovom. U ponedeljak 5. septembra ljubitelji stripa će moći da uživaju u kvalitetno odabranom programu na Marina trgu.Kako navode organizatori, HSF je epitet kulturološkog čuda, kako ga već sada nazivaju u svijetu devete umjetnosti, dobio i zahvaljujući izuzetno kvalitetno odabranom šestodnevnom programu.

Program podrazumijeva tri izložbe, predavanja i majstorske radionice (masterclass) za učenike, mlade, ali i afirmisane umjetnike, te besplatna crtanja za fanove i posjetioce, berzu stripa i prezentacije specijalnih gostiju i gostujućih festivala.

„HSF spektakularnu listu učesnika sastavljenu od najvećih svjetskih imena strip stvaralaštva ove godine čini čak pedeset umjetnika iz Argentine, Francuske, Italije, Njemačke, Engleske, Velsa, Sjeverne Irske, Španije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore“, navode u saopštenju.

Što se tiče programa HSF-a u Portonovom u ponedjeljak, 5. septembar od 11 do 17 sati na Marina trgu biće organizovano crtanje za fanove, crtanje na majicama, berza stripa, a u okviru muzičkog program nastupiće „DOS“.

Od 21 do sat poslije ponoći planiran je HSF party i koncert „GIFT – Depeche mode tribute“.Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Što će nam voda kad imamo stripove?


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga