640 GODINA OD OSNIVANJA HERCEG NOVOG

Izmjena režima saobraćaja povodom svečane akademije na Kanli kuli

Povodom 640 godina od osnivanja Herceg Novog, večeras će na Kanli kuli biti priređena svečana akademija, od 19:30 časova. Saobraćaj će večeras od 19:00 do 20:30 sati biti privremeno zabranjen u Ulici Prve bokeške brigade, na potezu od raskrsnice sa Jadranskom magistralom do raskrsnice sa ulicom Stjepa Šarenca (kod starog Doma zdravlja).
Povodom 640 godina od osnivanja Herceg Novog, večeras će na Kanli kuli biti priređena svečana akademija, od 19:30 časova. Saobraćaj će večeras od 19:00 do 20:30 sati biti privremeno zabranjen u Ulici Prve bokeške brigade, na potezu od raskrsnice sa Jadranskom magistralom do raskrsnice sa ulicom Stjepa Šarenca (kod starog Doma zdravlja).Prisutnima će se ovim povodom obratiti predsjednik Opštine, Stevan Katić i patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije.
Biće prikazan kratki film o istoriji Herceg Novog, a potom slijedi program u kojem će učestvovati solistkinje Jovana Mustur Ražnatović i Branka Zečević, KUD „Igalo“, hor Svetog Save i djeca recitatorsko pjevačke grupe „Prepodobna Kasija Konstantinopoljska“.
Nakon akademije biće upriličen „Đedov sabor“, posvećen uspomeni na mitropolita Amfilohija, koji će otvoriti Njegova Svetost patrijarh Porfirije. Nastupiće hercegnovski hor Sveti Sava koji slavi jubilej, 90 godina rada, kao i pjevačka dječija grupa sa Tople, Etno grupa „Gorica“ iz Podgorice, KUD „Kopaonik“ iz Leposavića i vokalna solistkinja Branka Zečević.


Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga