Skip to main content


Izmjena režima saobraćaja u ulici Bokeljskih mornara

Privremeno se mijenja režim saobraćaja u ulici Bokeljskih mornara, na potezu od raskrsnice kod porodične kuće Steva Damjanovića do kraja ulice, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila. Režim izmjene saobraćaja odnosi se na vremenski period od petka 05.05. do nedjelje 14.05.
Privremeno se mijenja režim saobraćaja u ulici Bokeljskih mornara, na potezu od raskrsnice kod porodične kuće Steva Damjanovića do kraja ulice, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila. Režim izmjene saobraćaja odnosi se na vremenski period od petka 05.05. do nedjelje 14.05.Izmjena režima saobraćaja vrši se radi nesmetanog i bezbjednog izvođenja radova na izgradnji atmosferske kanalizacije.Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Kamioni reg. ozn. HN BC 191 i HN AD 064 vlanik privatnik Rade Ivović iz Kamenara i danas odlažu na divlju deponiju u Baošićima/ podkulina otpad betonski i smeće u blizini kuće Radonjića. Uskim beto na sskim putem prema Crkvi Dv Nikole ugrožavaju i pješake i vozače. Na prijave nikomne reaguje jer du svi u dilu.
Molimo objavite!