Praznik mimoze

Izmjene režima saobraćaja tokom završnog vikenda Praznika mimoze

Režim saobraćaja u Njegoševoj ulici biće privremeno izmijenjen 03. marta radi nesmetanog i bezbjednog održavanja Cvjetne povorke 54. Praznika mimoze.
Režim saobraćaja u Njegoševoj ulici biće privremeno izmijenjen 03. marta radi nesmetanog i bezbjednog održavanja Cvjetne povorke 54. Praznika mimoze.Sutra od 13.30 do 14.30 časova za sva vozila će biti zabranjeno saobraćanje na potezu od raskrsnice Njegoševe sa ulicom Mića Vavića („Novljanka“) do ulice Save Kovačevića.

U subotu, 04. marta, tokom karnevalske povorke i programa zatvaranja Praznika mimoze, režim saobraćaja će biti izmijenjen na sledeći način:
– u ulicama Sava Ilića i Njegoševoj, na potezu od raskrsnice ulica Pete crnogorske brigade i Sava Ilića (bivši „Tamaris“) do ulice Save Kovačevića (picerija „Touch“) za sva vozila će biti zabranjen saobraćaj u terminu od 17 do 19 časova;
– u ulicama Sava Ilića i Njegoševoj, na potezu od raskrsnice ulica Pete crnogorske brigade i Sava Ilića (bivši „Tamaris“) do raskrsnice Njegoševe i Mića Vavića („Novljanka“) za sva vozila će biti zabranjen saobraćaj u terminu od 17 časova do završetka ceremonije zatvaranja festivala.

Apeluje se na sve vozače da do subote ujutro izmjeste vozila parkirana na opštim parkiralištima uz Njegoševu ulicu, na potezu od Gradske kafane do restorana „Mimoza“, radi nesmetanog prolaska karnevalske povorke koja će u subotu u 17.30 časova krenuti sa centralnog gradskog trga prema Igalu.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services