Jack Lupino i Parampaščad u čast mladih i praznika grada

Bendovi Jack Lupino i Parampaščad nastupili su sinoć u Herceg Novom, u čast mladih i praznika grada, a u okviru programa posvećenog obilježavanju Dana opštine.
Bendovi Jack Lupino i Parampaščad nastupili su sinoć u Herceg Novom, u čast mladih i praznika grada, a u okviru programa posvećenog obilježavanju Dana opštine.Dobrom muzikom, snažnim porukama i izuzetnom energijom pokrenuli su i zabavili publiku u amfiteatru Hercegnovskog pozorišta.

Funk, elektro pop i rok zvucima publiku je zagrijao Jack Lupino, bend zapažen po svojim klupskim nastupima, koji je ove godine izbacio prvi singl.

Uslijedio je nastup grupe Parampaščad čiji jedinstveni, alternativni rok zvuk je brzo stekao brojne fanove, a trenutno pripremaju svoj drugi album.

Pokrovitelj koncerta je Opština Herceg Novi, a organizator Sekretarijat za kulturu i obrazovanje u saradnji sa JUK Herceg Fest. Koncert predstavlja nastavak aktivnosti na obogaćivanju kulturne ponude koja će zainteresovati prije svega mlade, navode iz Sekretarijata za kulturu i obrazovanje i za naredni period najavljuju niz programa namijenjenih mladima, sa akcentom na tematske radionice.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services