Javni poziv za predlaganje predstavnika NVO u Savjetu za mlade Opštine Herceg-NoviOpština Herceg Novi

Pozivamo sve nevladine organizacije koje imaju sjedište u Herceg-Novom i statutom utvrđene ciljeve i djelatnosti iz oblasti omladinske politike da daju predloge za člana/članicu Savjeta za mlade, poručuju iz Sekretarijata.

Savjet za mlade je stručno-savjetodavno tijelo koje ima za cilj da podstiče i unaprijeđuje razvoj omladinske politike na lokalnom nivou, jača saradnju i unaprijeđuje položaj mladih, zastupa prava, potrebe i interese mladih u skladu sa principima ravnopravnosti i aktivizma, kao i sprovodi druge zadatke iz oblasti omladinske politike. Savjet se bira na period od četiri godine.

Prijave sa kompletnom dokumentacijom treba dostaviti u roku od 14 dana od objavljivanja Javnog poziva, u zatvorenoj koverti sa naznakom „Savjet za mlade“, na adresu Opštine Herceg-Novi, Trg maršala Tita 2 ili neposredno na šalteru Građanskog biroa Opštine.

Više o uslovima koje moraju da ispune predlagači, kao i o neophodnoj dokumentaciji i načinima podnošenja prijava možete pročitati  na sljedećem linku:  

https://hercegnovi.me/downloads/JAVNI%20POZIV%20%20ZA%20MLADE%20OD%2016.02.2022.G.pdfKomentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga