Prijavljen rekordan broj učesnika

Jesenja fešta 19. i 20. novembra u Herceg Novom

Šesta po redu Jesenja fešta u organizaciji Udruženja Ruke, za koju je prijavljen do sada rekordan broj učesnika kada je u pitanju izložba domaćih proizvoda i rukotvorina, održaće se 19. i 20. novembra u Herceg Novom.
Šesta po redu Jesenja fešta u organizaciji Udruženja Ruke, za koju je prijavljen do sada rekordan broj učesnika kada je u pitanju izložba domaćih proizvoda i rukotvorina, održaće se 19. i 20. novembra u Herceg Novom.Kako je objavljeno na sajtu TO Herceg Novi, prvog dana vikenda, u centru grada od 10 do 12 časova, uz centralnu manifestaciju zakazano je tačno u podne još jedno Natkuvavanje, na jesenju temu. U večernjim časovima od 20 do 23 sata u snack baru Vagon Zelenika biće organizovano druženje uz pab-kviz čija je tema hercegnovski mjuzikl San o Boki, uz muziku i degustaciju zanimljivih zalogaja. Tokom svih programa Jesenje fešte, biće omogućena kupovina ulaznica sa popustom za mjuzikl San o Boki.

Drugi dan Jesenje fešte od 11h do 13h, obilježiće – Jesenja štrafta – sadržaj koji je prvi put realizovan na prethodnoj fešti. Start je Titova vila a cilj Vagon Zelenika. Ciljna grupa su svi uzrasti, a promovisaće se kretanje, kreativnost, zdrav odnos prema sebi i/u okolini. Uveče, sa početkom u 20 sati, na sceni Dvorane Park odigraće se hercegnovski mjuzikl „San o Boki“.

Radionice pod nazivom „Suveniri sa mirisom prirode“ u saradnji sa ZZZCG realizuju se od oktobra i dio su pripreme za ovu manifestaciju. O svim eventualnim promjenama programa u slučaju lošeg vremena, javnost će biti blagovremeno obaviještena.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članciNajnovije


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga