Obrazložio svoju ostavku

Kulinović podnio ostavku na članstvo u Odboru direktora Vodovoda i kanalizacije

Član Odbora direktora preduzeća Vodovod i kanalizacija DOO Dejan Kulinović podnio je ostavku na tu funkciju i kako poručuje, od danas neće prisustvovati sjednicama Odbora. U saopštenju za javnost obrazlaže tu odluku.
Član Odbora direktora preduzeća Vodovod i kanalizacija DOO Dejan Kulinović podnio je ostavku na tu funkciju i kako poručuje, od danas neće prisustvovati sjednicama Odbora. U saopštenju za javnost obrazlaže tu odluku.-Poslije svega objavljenog, a naročito izjave jednog od lidera političke strukture koja predstavlja faktor stabilnosti koalicione vlasti u gradu, smatram da vam je mišljenje jednog nekompetentnog člana, tehničke struke, koji onako uzgred napisano ima zvanje inženjera suvišno i nepotrebno, navodi Kulinović uz nadu da će, kako kaže, „najavljena transfuzija krvi u ponedeljak biti blagovremena i da će dati željene rezultate u ozdravljenju cijelog sistema“.

-Manje je sada važno da li je taj medicinski tretman u skladu sa propisima i Statutom Društva o kome je riječ, ali važno je napomenuti da ste upravo vi koji ste sjedjeli ili sada sjedite u skupštinskim klupama donijeli rješenje o mom imenovanju baš kao što ste na sjednicama izglasali gore pomenuti akt koji bi trebao biti krovni dokument prilikom izbora Izvršnog direktora/ice. Zamolio bih vas da prilikom imenovanja mog naslednika u Odboru, pre kastinga za ovaj politički rijaliti povedete računa o uslovima koje treba zadovoljavati član Odbora, pošto je za sada jedini uslov 18 plus godina, što već samo po sebi zvuči zabrinjavajuće i govori o kvalitetu sadržaja koji se emituje u javnost, navodi Kulinović.

Zbog same procedure izbora, objašnjava, neće pominjati kandidate, jer smatra da su svi oni sa svojim kvalitetima i nespornim stručnim referencama nasušno potrebni ovom društvu tj. gradu i njegovoj privredi i da nikome od njih nije potrebna politička instrumentalizacija da bi došao do cilja.

-Kao član Odbora koji nije stranački obojen, želim napomenuti da nisam bio prisutan na sjednici kada je raspisan konkurs, što zbog obaveza, što zbog bojazni da bi nam se upravo mogao dogoditi ovaj scenario, u kojem bi moja malenkost trebalo da bude razlomačka crta političkih podjela u jednačinama, tj. nejednačinama, sa mnoštvo nepoznatih činilaca smještenih u skupovima političkih subjekata koji bi po mom skromnom sudu nakon 18 mjeseci kalkulacija napokon morali i trebali determinisati svoje ciljeve kako bi nama običnim ljudima vratili vjeru u sve ono lijepo što je iznjedreno 30. avgusta. Mislim da je to najmanje što dugujemo Herceg Novom, gradu kojeg svi neizmjerno volimo, zaključuje u saopštenju Dejan Kulinović.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services