Potraga se nastavlja sutra

Mijajlović: Pretražen dio podvodne zone do dubine od 30 metara

Potraga za dječakom, kojeg je talas povukao u more 17. januara, završena je za danas.
Potraga za dječakom, kojeg je talas povukao u more 17. januara, završena je za danas.– U skladu sa planom pretražili smo jugoistočnu zonu od mjesta inidenta do dubine od 30 metara. Uslovi ronjenja su bili bolji nego prethodnih dana, a vidljivost pod vodom je od dva do tri metra. Veliki je prostor koji treba pretražiti, a danas je pretražena zona do 30 metara- rekao je Mijajlović.

Istakao je da će potraga biti nastavljena i sjutra.

– Akcija je završena danas oko 13.30 časova. Tragalo se sa kompna, pod morem, iz vazduha…Pretraga je bila sa dvadesetak plovila, angažovano je bilo 16 ronilaca. Helikopter je letio dva sata. Ništa nismo uočili, od ulaza u Boku do Kumbora i do Njivica. Sjutra ćemo potragu pojačati sa specijalnim plovimom HMZ-a. Naša dva ronioca na dah pogledaće uvale i rupe, a prelog ribara je da sjutra veče se koriste i ferali, njih četiri do pet u nizu- kazao nam je Žarko Lukšić, pomoćnik direktora UPSUL-a (Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama).Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ja se bojim stijena, da ga u toku povlacenja mora na dno… Da ga nije negdje zaglavilo.. Jadno djete… Tuga za porodicu….Daj Bože i nebesa da se cudo desi…..


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services