Skip to main content


Milić: Poznati dolaze u One&Only zbog privatnosti
„Pandemija koronavirusa i ratna dešavanja u Ukrajini prilično su sve poremetili. Turistički sektor je definitivno najviše pretrpio zbog krize izazvane pandemijom, što je uzdrmalo i velike hotelske lance, ali najznačajnije mala i srednja preduzeća. A sve to je sastavni dio ukupne ponude Crne Gore kao destinacije. Taman kad se to smirilo, desio se rat u Ukrajini, koji će imati velike posljedice po cijelu Evropu. Tim prije što je rusko tržište bilo primarno za Crnu Goru“, rekao je u razgovoru za Bankar podcast Stevan Milić, generalni direktor rizorta Portonovi.
Za predstojeću sezonu ima optimistične najave zbog, kako je naveo, manjeg broja otkazivanja nego što su se prvobitno mislili.
„Dobar je trend rezervacija i očekujemo da ćemo u sklopu rizorta Portonovi imati dobru sezonu. Tržišta se definitivno mijenjaju i prošle godine smo imali mnogo turista iz SAD, zapadne Evrope – Velike Britanije, Francuske i Njemačke, te novo tržište Kazahstana koje nam je bilo nepoznato. Upravo iz te zemlje ove godine je povećan broj letova“, rekao je on.
„Poznati dolaze u One&Only zbog privatnosti. Početna cijena kreće se od 1.550 eura, i stiže do 28.000 eura za noć. Za najveću cijenu nudi se boravak u jednoj od deset brendiranih vila sa plažom, dodatnu privatnost, usluge na najvećem nivou, četiri restorana… No, to je i otvoreni grad, i svako može da dođe u Portonovi samo da prošeta ili ovdje boravi“, dodao je Milić.


Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci