koncert u čast Dana opštine Herceg Novi

Mjesna muzika Đenović gradu poklanja koncert, prvi nastup orkerstra u novim uniformama

Mjesna muzika Đenović će u četvrtak 27. oktobra u 19 časova održati koncert na otvorenom u čast Dana opštine Herceg Novi na Trgu maršala Tita (Plato ispred zgrade Opštine).
Mjesna muzika Đenović će u četvrtak 27. oktobra u 19 časova održati koncert na otvorenom u čast Dana opštine Herceg Novi na Trgu maršala Tita (Plato ispred zgrade Opštine).


Foto: Arhiva

To će biti prvi nastup orkestra u novim uniformama.
„Mjesna muzika Đenović dobija nove uniforme nakon trinaest godina. Nabavku uniformi (komplet sako i pantalone) finansirale su Opština Herceg Novi i Turistička organizacija Herceg Novi. Očekuje se da će u narednom periodu biti nabavljene kape i cipele, čime će biti kompletiran nov izgled ovog orkestra. Takođe, u planu je kupovina značajnog broja instrumenata koji će zamijeniti dotrajale koji su stari i preko pola vijeka“, kažu iz Mjesne muzike Đenovići.
Nabaka uniformi kažu da im je značajna ne samo da bi Mjesna muzika Đenović imala svoj vizuelni identitet, već i zbog motivacije mladih muzičara da zavole nastupe i osjećaju se dijelom velike grupe kakav je ovaj četrdesetočlani orkestar.
„Zahvalni smo Opštini Herceg Novi i Turističkoj organizaciji Herceg Novog koji su prepoznali važnost nabavke uniformi. Mi ćemo se truditi, kao i do sada, da svoj grad predstavljamo kako najbolje umijemo, da svoju publiku iznova osvajamo i radujemo. Ovaj koncert je naš način da se zahvalimo svima koji nas prepoznaju i vole.“ – kaže Milica Matović, predsjednik Mjesne muzike Đenović.


Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga