„Navodi DPS-a da ljekari rade zaraženi su gnusna laž“Dom zdravlja

Navodi lokalnog DPS-a da ljekari iako su zaraženi korona virusom pregledaju pacijente nisu tačni, saopšteno nam je iz Doma zdravlja.

„To je sve laž gnusna, to je strašno. Mi čak u ovoj krizi smo toliko dosljedni pravilima da ljude držimo u izolaciji 11 dana, a ne 10 kako nam nalažu inspekcijske službe. Jedan dan više naš zaposleni provodi u izolaciji i to u ovakvom trenutku kad svaki zaposleni može dati veliki doprinos, do te mjere smo nategli stvar“, kratko je prokomentarisao direktor Doma zdravlja Goran Komar za Jadran Novi.

Kako nam je saopšteno, tokom dana se očekuje zvanična izjava Doma zdravlja povodom ove teme.

Podsjećamo, danas je OO DPS Herceg Novi dostavio medijima saopštenje u kom mole nadležne u hercegnovskom Domu zdravlja da, kako kažu, ne primoravaju ljekare pozitivne na Covid-19 virus, sa ili bez simptoma, da pregledaju pacijente.

„Zar ljekar koji ima simptome mora doći na posao i pregledati pacijente (neko dan, neko dva) dok ne dobije rezultate PCR testa? Neki i pored pozitivnog testa idu na posao danima kao što je to bilo u Budvi“, navodi se, između ostalog, u saopštenju DPS-a.

 


Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga