Skip to main content


dan planete zemlje

Obezbijeđen prevoz za obilježavanje Dana planete Zemlje (Orjen, subota 22. april)

Iz Sekretarijata za ekologiju i energetsku efikasnost obaviještavaju da će u subotu 22. aprila, u cilju obilježavanja Dana planete Zemlje, na Orjenu biti organizovano niz aktivnosti, među kojima su edukativna tura Stazom zdravlja, sadnja novih sadnica crnog bora i akcija ekološkog čišćenja. Događaj će biti upotpunjen zakuskom autentičnih domaćih proizvoda sa Orjena.
Iz Sekretarijata za ekologiju i energetsku efikasnost obaviještavaju da će u subotu 22. aprila, u cilju obilježavanja Dana planete Zemlje, na Orjenu biti organizovano niz aktivnosti, među kojima su edukativna tura Stazom zdravlja, sadnja novih sadnica crnog bora i akcija ekološkog čišćenja. Događaj će biti upotpunjen zakuskom autentičnih domaćih proizvoda sa Orjena.“Biće obezbijeđen i prevoz za sve naše građane koji žele da daju doprinos ovoj akciji. Autobus polazi sa stajališta kod TIB-a, kod meljinskog kružnog toka u 09.00 časova, a rezervacije su obavezne pozivom na broj telefona +38269360803. Zajedničko okupljanje na Vrbanju je planirano u 10.00 časova, kod Info centra Parka prirode „Orjen“, poručuju iz nadležnog sekretarijata.

Obilježavanje Dana planete Zemlje u subotu na Orjenu organizuju Agencija za razvoj i zaštitu Orjena i NVO “Ne bacajte boce”, uz podršku Sekretarijata za ekologiju i energetsku efikasnost.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare