• Početak
  • Vijesti
  • Naš grad
  • Održan prvi festival „Danza di Boka“: Uživanje u dinamičnim pokretima i ljepoti Herceg Novog

„Danza di Boka“

Održan prvi festival „Danza di Boka“: Uživanje u dinamičnim pokretima i ljepoti Herceg Novog

Proteklog vikenda u Herceg Novom je održan prvi festival „Danza di Boka“ u okviru kojeg su ljubitelji plesa i fitnesa uživali u dinamičnim pokretima, druženju i ljepoti grada. Na više lokacija – tvrđava Forte Mare, Belavista, Škver – plesali su se zumba, salsa, bačata, a održane su i plesne radionice koje su vodili gosti iz Argentine, Rumunije i Srbije.
Proteklog vikenda u Herceg Novom je održan prvi festival „Danza di Boka“ u okviru kojeg su ljubitelji plesa i fitnesa uživali u dinamičnim pokretima, druženju i ljepoti grada. Na više lokacija – tvrđava Forte Mare, Belavista, Škver – plesali su se zumba, salsa, bačata, a održane su i plesne radionice koje su vodili gosti iz Argentine, Rumunije i Srbije.Učesnicima je dobrodošlicu u grad poželio sekretar za društvene djelatnosti i međunarodnu saradnju, Vasilije Ćuković, koji je istakao da je lokalna uprava podržala prvo izdanje ove manifestacije prepoznajući u njoj potencijal za promociju rekreacije i zdravih stilova života, ali i priliku za dodatnu afirmaciju Herceg Novog kao omiljene festivalske destinacije.
 „Osim toga, imali smo u vidu da mi u Herceg Novom i manifestacija „Danza di Boka“ dijelimo važne vrijednosti – cijenimo slobodu izražavanja, prepoznajemo značaj koji zajednički rad ima za postizanje ciljeva, život posmatramo sa optimizmom i imamo raširene ruke za sve ljude dobre volje“, poručio je Ćuković.
Festival „Danza di Boka“ okupio je učesnike iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Argentine i Rumunije. Organizator je NVO „Nika“ Sanja Niksic, a pokrovitelji Herceg Novi Tourism Board – Turistička organizacija Herceg Novi, Opština Herceg Novi i JUK Herceg Fest.


Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga