Sutra od 10h

Osma „Mala fešta od naranče”

Osma “Mala fešta od naranče” će se održati sutra od 10 sati a na izložbi rukotvorina i domaćih proizvoda se očekuje preko pedeset izlagača.
Osma “Mala fešta od naranče” će se održati sutra od 10 sati a na izložbi rukotvorina i domaćih proizvoda se očekuje preko pedeset izlagača.


Foto: Pixabay

Kreativni ljudi iz Herceg Novog i drugih gradova Crne Gore, kao i iz gradova regiona, prihvataju da na poziv organizatora NVU  “Ruke” prijave svoje rukotvorine, kreacije primijenjene umjetnosti i domaće proizvode uz uslov je da dio asortimana posvete narandži.

Uz izložbu, u istom terminu, planiran je nastavak uspješne akcije “Donatorska prodaja torti “u koju su uključeni restorani, keterinzi, pojedinci i organizacije. Lani je sakupljeno 1.277 eura i uplaćeno Porodilištu u bolnici Meljine. Na ovogodišnjoj Fešti donacije se prikupljaju za NVO “Nova šansa”, organizaciju koja se bavi stvaranjem mogućnosti za rad osoba sa invaliditetom. Tema za kreacije torti je narandža, plod koji inspiriše i liječi od novembra do februara.

“U akciji će nam se pridružiti srednjoškolci sa profesorima koji će pomoći oko prodaje torti, a u pakovanju i degustaciji koristimo ekološku ambalažu, ostajući na liniji na kraju koje je cilj da budemo Zero Waste organizacija u cijelom nizu Stađunskih fešti.

Pozivamo ljubitelje starih dobrih ukusa, dakle tradicionalnih receptura, ali i savremenih poslastičarskih kreacija i često božanstvenih dekoracija kojima se divimo kao umjetničkim djelima, ali ih ipak na kraju pojedemo, kako i valja !“, poručuju iz NVU “Ruke”.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services