Počeli radovi na izgradnji pasarele u Bijeloj
Prvi radovi na raščišćavanju terena počeli su juče, a kako je istakao direktor Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog, Aleksandar Kovačević, dinamikom radova je predviđen završetak većeg dijela posla u periodu od 15. do 20. juna, do kada će biti završeni svi zidarski i betonski radovi i postavljena čelična konstrukcija u dužini od 15 metara.

Nakon glavnih uslijediće fini radovi poput postavljanja kamena i instalacije lifta, a kako je potvrdio predsjednik MZ Bijela, Nikola Samardžić, sredinom juna će biti postavljena greda koja će spajati sjevernu i južnu stranu.

Prema njegovim riječima, u ovoj Mjesnoj zajednici očekuju da do početka jula imaju pasarelu u funkciji, kada bi trebalo da uslijede i radovi na instalaciji lifta kao jednog od poslednjih koraka u realizaciji ovog projekta. On je posebno istakao zadovoljstvo činjenicom da će djeca i učenici koji dolaze iz Kamenara i Baošića imati bezbjedniji prilaz Osnovnoj školi „Orjenski bataljon“.

Posao finansira Uprava javnih radova, a za izvođenje radova je angažovana firma „Inženjer Gogić“, koja je izabrana za najpovoljniju na tenderu za izgradnju pasarele. Vrijednost radova je 169.000 eura sa uračunatim pdv-om.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga