Pasarela u Zelenici

Ponovljen tender za izgradnju pasarele u Zelenici

Ponovljen je postupak za izbor izvođača radova na izgradnji nadzemne pasarele u Zelenici, saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.
Ponovljen je postupak za izbor izvođača radova na izgradnji nadzemne pasarele u Zelenici, saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.Period podnošenja ponuda je skraćen, jer je u prethodnoj 2022. godini postupak javne nabavke za izgradnju pasarele dva puta poništen. Rok za podnošenje ponuda je do 06.02.2023. godine, zbog potreba završetka radova javne nabavke do početka ljetnje turističke sezone. Vrijednost radova procijenjena je na oko 163.000 eura.

Zainteresovanim ponuđačima više detalja na sajtu Opštine Herceg Novi, u dijelu Javne nabavke – https://www.hercegnovi.me/sr-yu/javne-nabavke#projektna-dokumentacija-za-tendere .

Nakon izgradnje pasarele u Bijeloj, ovo je drugi projekt koji je Opština Herceg Novi inicirala sa ciljem da unaprijedi bezbjednost i rastereti saobraćaj na magistrali. Radovi će biti izvođeni prema Glavnom projektu koji je uradila Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog, , a revidovala firma „Diagram“ iz Podgorice.

 Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga