Skip to main content


Portonovi – Jelena Rozga nastupom oduševila brojnu publiku

Prvu majsku noć u Portonovi rizortu obilježio je koncert miljenice crnogorske publike, Jelene Rozge.Veliki broj posjetilaca i građana Herceg Novog, ali i okolnih gradova okupio se da prazničnu noć proslavi uz evergrine hrvatske pjevačice. Marina trg preplavili su osmjesi, dobra energija, ples i druženje, a iz Portonovog poručuju da je spektakularni koncert još jedna potvrda dobrih aktivnosti koje je taj rizort organizovao u proteklom periodu.
Prvu majsku noć u Portonovi rizortu obilježio je koncert miljenice crnogorske publike, Jelene Rozge.Veliki broj posjetilaca i građana Herceg Novog, ali i okolnih gradova okupio se da prazničnu noć proslavi uz evergrine hrvatske pjevačice. Marina trg preplavili su osmjesi, dobra energija, ples i druženje, a iz Portonovog poručuju da je spektakularni koncert još jedna potvrda dobrih aktivnosti koje je taj rizort organizovao u proteklom periodu.“Veliko interesovanje bilo je, ne samo za Jelenin koncert, već i za sve aktivnosti koje smo organizovali a koje će se nastaviti sve do kraja ove sedmice. Vjerujem da su upravo one pravi način da obogatimo turističku ponudu i produžimo turističku sezonu, i da nam je to svima neophodno kako bi privukli što veći broj gostiju”, kazala je direktorica marketinga i komunikacija u Portonovom, Adrijana Husić.

Prema njenim riječima, pomenuti koncert bio je samo još jedan rekord kada su posjete posrijedi, i zainteresovanosti za dešavanja u Portonovom, a jedan od pokazatelja jeste dobra posjećenost okolnih restorana, koji su za vrijeme  kocerta bili prepuni do posljednjeg mjesta.

“Drago mi je da sam večeras ovdje, da održim prvi put svoj koncert. Pripremila sam puno lijepih pjesama, kako novih tako i nešto starijih. Ljubav sa crnogorskom publikom traje tačno od kako sam započela solo karijeru, i sve je jača i jača”, kazala je ona.

Nakon dva velika solistička koncerta u Zagrebu i Beogradu pjevačica najavljuje skori izlazak nove pjesme.

“Za dva dana ulazim u studio gdje snimamo novu pjesmu čiji su autori Tonči i Vjekoslava Huljić. Tako da, ispred mene je jako puno posla do kraja godine, ali, ja to volim najviše na svijetu…”, rekla je Rozga.

Koncert Jelene Rozge organizovan je u okviru seta događaja pod nazivom “Proljećna saga”, koja je počela 28 – og aprila a završava se 7.maja.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare