Herceg Novi

Poziv za učešće na književnoj večeri za djecu i mlade talente u Herceg Novom

Književno veče za djecu i mlade književne stvaraoce – talente uzrasta do 18 godina biće održano u Herceg Novom 09. decembra 2022. godine, od 18 časova u dvorani „Park“.
Književno veče za djecu i mlade književne stvaraoce – talente uzrasta do 18 godina biće održano u Herceg Novom 09. decembra 2022. godine, od 18 časova u dvorani „Park“.


Foto: Ilustracija

Književno veče za najmlađe organizuje Internacionalna kulturna asocijacija „IKA“ u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi, a u okviru manifestacije „Afirmišimo mlade crnogorske književne stvaraoce do 18 godina“.
Organizatori pozivaju djecu, roditelje, nastavnike i profesore da prijave za učešće djecu i mlade uzrasta do 18 godina koji iskazuju talenat za pisanje i imaju napisane dvije i više autorskih pjesama ili kratkih priča.
Prijava treba da sadrži ime i prezime djeteta, naziv škole, razred, datum rođenja, broj telefona, ime mentora- nastavnika, dvije autorske pjesme ili jednu kratku priču. Prijave možete poslati do 05. decembra 2022. godine mejlom na adresu ika.crnagora@gmail.com
Svi učesnici će dobiti zahvalnice, a tročlani žiri će proglasiti prvo, drugo i treće mjesto za koje su obezbijeđene nagrade. Takođe, žiti će proglasiti i najboljeg interpretatora.
 Pobjednik večeri predstavljaće Herceg Novi na finalnoj večeri koja će biti organizovana 20. decembra 2022. godine u KIC-u „Budo Tomović“, a na kojoj će učestvovati pobjednici iz svih 25 crnogorskih opština i tom prilikom će biti proglašen najtalentovaniji mladi crnogorski književni stvaralac do 18 godina za ovu godinu. Svi učesnici će biti zastupljeni u zajedničkoj antologiji, koja će biti štampana nakon završne večeri.


Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga