• Početak
  • Vijesti
  • Naš grad
  • Puna podrška SOHN sporazumu o ukidanju naplate putarine: Vlada da svoje obaveze izvrši bez odlaganja

odlučeno na 10. redovnoj sjednici lokalnog parlamenta

Puna podrška SOHN sporazumu o ukidanju naplate putarine: Vlada da svoje obaveze izvrši bez odlaganja

Skupština opštine Herceg Novi daje punu podršku realizaciji sporazuma o ukidanju putarine na dionici Meljine-Petijevići i poziva Vladu da bez odlaganja izvrši preuzete obaveze, zaključeno je na današnjoj, 10. redovnoj sjednici lokalnog parlamenta.
Skupština opštine Herceg Novi daje punu podršku realizaciji sporazuma o ukidanju putarine na dionici Meljine-Petijevići i poziva Vladu da bez odlaganja izvrši preuzete obaveze, zaključeno je na današnjoj, 10. redovnoj sjednici lokalnog parlamenta.U okviru tačke dnevnog reda – Informacija o ukidanju naplate putarine na dionici puta Meljine-Petijevići, odbornici su usvojili dva zaključka:
 „Skupština opštine Herceg Novi saglasna je sa postupkom Sporazumnog raskida Sporazuma o izgradnji, funkcionisanju i transferu (BOT) puta Meljine-Petijevići, broj OV-II-8/2007 od 10.01.2007. godine i daje punu podršku njegovoj realizaciji“, navode u saopštenju.
„Skupština opštine Herceg Novi poziva Vladu Crne Gore da preuzete obaveze iz Sporazuma o raskidu izvrši bez odlaganja“, saopštili su iz lokalnog parlamenta.


Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga