Bolnica Meljine – saopštenje radnika

Radnici bolnice Meljine najavili protest, bolnica prestaje sa radom 1. januara?

Na mejl adresu redakcije portala Jadran Boka stiglo je saopštenje za javnost zaposlenih u bolnici Meljine. Saopštenje prenosimo u cjelosti.
Na mejl adresu redakcije portala Jadran Boka stiglo je saopštenje za javnost zaposlenih u bolnici Meljine. Saopštenje prenosimo u cjelosti.


Bolnica Meljine

„Obavještavamo sve relevantne institucije grada Herceg Novog, Vladu CG, Ministarstvo zdravlja i premijera Crne Gore da s obzirom da od dana 30.11.2022.godine nismo dobili nikakvo obavještenje o toku procesa u rješavanju statusa bolnice, mi zaposleni u sopstvenoj organizaciji organizovaćemo protest na kružnom toku u Meljnama.

Protest organizujemo ne da bismo ponovo slušali obećanja i uvjerenja da je bolnica neophodna i da treba Herceg Novom i državi, već da građanima opštine i države Crne Gore pošaljemo poruku da nismo mi zaposleni ti koji hoće da je zatvore.

Platu za mjesec oktobar nismo primili…evo na pragu mjeseca decembra.

Dokazali smo da hoćemo da radimo, ali i naše porodice moraju od nečega da žive.

Obavljaćemo posao do 31.12.2022.godine.

Ispratićemo sve pacijente koji se nalaze u bolnici bez rizika za njihovo zdravlje, a od 01.01.2023. godine bolnica prestaje sa radom što se nas tiče.

Resorna ministarstva će naći već objašnjenje zašto je to tako.

Ono što želimo da naglasimo da radnici nisu krivi za to“, navode u saopštenju radnici bolnice Meljine.

 Komentari

3 Komentara
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Necemo prestati sa radom.Ko ne zeli da radi moze i da ode.Mi cekamo rjesenje i sigurni smo fa ce mo biti ispostovani i da cemo uci u Javno Zdravstvo.

Zbog ovakve složnosti kakvu vi pokazujete, nikad se ništa i neće riješiti. Ajmo samo kontru udarat, to je bitno. Vi Esma zaradjujte za porodicu(ukoliko je imate, ako ne onda za sebe) vjerovatno na neki profitabilniji način pa vas ne dotiče što nema plata. Mogu samo reci blago Vama! Ili ste jako samo ovako anonimno, u tom slučaju mogu samo reci jadni vi sami sa sobom!

I od vlade ništa?E pa ko im glasa za budžet bez Meljina i Instituta S.Milošević nek se j..e glasa više dobit neće!Tjarajte tog Abazovića više sve upropasti sa Jokićem u kompi!


Povezani članciNajnovije


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga