Skip to main content


Kumbor

Radovi na izgradnji sekundarne kanalizacije u Kumboru

U Kumboru u blizini objekta Mjesne zajednice u toku je izgradnja sekundarnog kanalizacionog kraka, kojim će biti povezano oko 30 domaćinstava sa kolektorom i riješiti dugogodišnji problem izlivanja kanalizacije i neugodnih mirisa koje su mještani prijavljivali.
U Kumboru u blizini objekta Mjesne zajednice u toku je izgradnja sekundarnog kanalizacionog kraka, kojim će biti povezano oko 30 domaćinstava sa kolektorom i riješiti dugogodišnji problem izlivanja kanalizacije i neugodnih mirisa koje su mještani prijavljivali.Radove izvodi firma “Level” koja je izabrana kao najpovoljniji ponuđač na tenderu. Dužina ove dionice iznosi 200 metara, a vrijednost radova je 20 hiljada eura, kazao je sekretar za komunalne djelatnosti, Vasilije Seferović.

Ovaj kanalizacioni krak će nakon zavrsetka radova biti povezan sa ostatkom kanalizacione mreže u Kumboru, te će biti izgrađen i dio kanalizacije od “Amara” ka restoranu “Olimpija”. Rok za izvođenje radova je 30 dana, a nadzor vrši Agencija za izgradnju i razvoj grada.Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Stanari zgrada ,,Beograđanka“ i ,,Novosađanka“ kao i ostali stanari ulice Bokeški put i druge komšije, iskreno se nadaju da ih ovoga puta Kolektor neće zaobići. Biće to kraj naših višedecenijskih muka, svađa a Bogami i troškova. Svako učešće u sufinansiranju apsolutno prihvatamo.
Gradonačelniče Katiću i svi vi koji odlučujete dajte nam napokon razloga za radost. ,,Ražanj “ je spreman!!!


Povezani članci