Raspisan tender

Raspisan novi tender za izgradnju autobuske stanice u Igalu, vrijedan 4,7 miliona

Opština Herceg Novi raspisala je drugi javni poziv za izbor izvođača radova na izgradnji autobuske stanice u Igalu, čija procijenjena vrijednost iznosi 4,7 miliona eura, bez uračunatog PDV-a.
Opština Herceg Novi raspisala je drugi javni poziv za izbor izvođača radova na izgradnji autobuske stanice u Igalu, čija procijenjena vrijednost iznosi 4,7 miliona eura, bez uračunatog PDV-a.Tender je otvoren do 16. marta, a rok važenja ponude je 90 dana od dana otvaranja. Rok za završetak izvođenja radova je 20 mjeseci od uvođenja izvođača u posao.

Radovi na izgradnji autobuske stanice sa pratećim sadržajima biće izvedeni prema projektu Agencije za izgradnju i razvoj grada, a sredstva su opredijeljena kapitalnim budžetom Vlade Crne Gore i Ugovorom između Opštine Herceg Novi i Uprave javnih radova, sada Uprave za kapitalne projekte.

Kako je u projektnoj dokumentaciji navedeno, ova investicija podrazumijevaće izgradnju objekta autobuske stanice i staničnog trga sa pripadajućim parkingom i saobraćajnicom, na parceli u neposrednoj blizini Jadranske magistrale.

Objekat autobuske stanice projektovan je kao jedinstvena funkcionalna cjelinu koja se sastoji od objekata u zoni autobuske stanice, autobuskog prostora i perona, kao i zone staničnog trga, a svi sadržaji međusobno su povezani parternim uređen u jednu ambijentalnu cjelinu.

Podsjećamo, prvi javni poziv za izbor izvođača radova sproveden je krajem prošle godine i proglašen je neuspješnim jer do naznačenog roka nije stigla nijedna ponuda.Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Pio koji put ovo već ? – kome to treba?


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services