Opština Herceg Novi

Raspisan tender za izgradnju autobuskog stajališta kod Doma zdravlja

Opština Herceg Novi raspisala je javni poziv za izbor izvođača za izgradnju trotoara i autobuskog stajališta ispod Doma zdravlja. Procjenjena vrijednost nabavke je 125 hiljada eura.
Opština Herceg Novi raspisala je javni poziv za izbor izvođača za izgradnju trotoara i autobuskog stajališta ispod Doma zdravlja. Procjenjena vrijednost nabavke je 125 hiljada eura.Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, ponude je moguće dostaviti do 3. novembra do 9 sati. Tog dana će u 9:30 biti organizovano njihovo otvaranje. Projekat uključuje izgradnju čekaonice na stajalištu i pješačku stazu. Rok važenja ponude je 90 dana od dana otvaranja ponuda, koliko traje i rok izvršenja od momenta uplate avansa.

U tehničkoj specifikaciji predmeta nabavke navedeno je da projekat obuhvata pripremne, zatim radnje demontaže i rušenja, zemljane, betonske i betonsko-armiračke, zidarske, asfalterske i montažerske radove, kao i pejzažno uređenje terena, elektro montažerske radove i postavljanje saobraćajne signalizacije.

Predmetna nabavka će biti izvršena prema Glavnom projektu izgradnje lokalnog objekta od opšteg interesa autobusko stajalište na Jadranskoj magistrali ispod Doma zdravlja, koji je izradila Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog, a koji je revidovala firma Crta d.o.o. iz Podgorice.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga