Skip to main content


Trka sjećanja

„Srce bira Dragoljuba Đuričića“ u Herceg Novom: Trka i program posvećen legendarnom bubnjaru

Poslije dvije godine od odlaska legendarnog bubnjara Opština Herceg Novi 7. maja organizuje trku i program posvećen Dragoljubu Đuričiću.
Poslije dvije godine od odlaska legendarnog bubnjara Opština Herceg Novi 7. maja organizuje trku i program posvećen Dragoljubu Đuričiću.Poštovaoci lika i djela, prvog vikenda u maju istrčaće kroz grad u znak sjećanja na njega.  U 10 časova krenuće prva Trka sjećanja i događaj „Srce bira Dragoljuba Đuričića“.

Start trke je nadvožnjak kod autobuske stanice Herceg Novi. A na „cilju“ koji se nalazi u gradskoj luci Škver biće organizovan program i radionice za djecu. Posjetioce očekuju i mnoga iznenađenja. U manifestaciju je uključen i Triatlon klub, profesori Muzičke škole sa učenicima dobošarima kao i brojne poznate ličnosti.

Idejni pokretač je novinarka Viktorija Samardžić.

„Kako je Dragoljub odrastao u Herceg Novom, simbolično smo odredili rutu trke koja prolazi pored njegove kuće. Poštovaoci lika i djela, prvog vikenda u maju prošetaće/istrčaće kroz grad u znak sjećanja na njega. Start trke je kod nadvožnjaka kod autobuske stanice Herceg Novi. A na „cilju“ koji se nalazi u gradskoj luci Škver biće organizovan program i radionice za djecu. Očekuju vas i mnoga iznenađenja. Dođite i provedite predivan, prepun emocija i nezaboravan vikend u Herceg Novom“, najavljuju organizatori.

Podsjetimo, Đuričić je bio član bendova YU grupa, Leb i sol i Kerber, kao član pratećih bendova Zdravka Čolića Đorđa Balaševića i drugih…

Organizator događaja je Opština Herceg Novi.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci