ugradnja novih stolica

Stigle nove stolice za dvoranu „Park“, radovi u završnoj fazi

U dvorani “Park” u toku je ugradnja novih stolica. Ovi radovi dio su završne faze uređenja sale, što je projekat vrijedan 91 hiljadu eura koji finansira Opština Herceg Novi.
U dvorani “Park” u toku je ugradnja novih stolica. Ovi radovi dio su završne faze uređenja sale, što je projekat vrijedan 91 hiljadu eura koji finansira Opština Herceg Novi.“Završeni su gotovo svi radovi na instalacijama, a ono što je preostalo radi se paralelno sa postavljanjem ukupno 385 stolica. Ovo je prvi put od kada je izgrađena, prije 35 godina, da će u velikoj sali biti promijenjene stolice. Tome je prethodilo skidanje stare i postavljanje nove podne, tekstilne obloge, a sala dobija i novi mehanizam svečane zavjese sa horizontalnim otvaranjem“, objašnjava potpredsjednik Opštine Herceg Novi, Mirko Mustur.
On dodaje da će uslijediti digitalizacija bioskopa u dvorani „Park“, što će biti realizovano uz podršku Ministarstva kulture i medija i Filmskog centra Crne Gore. Tender za nabavku digitalne opreme je u toku, a procjenjena vrijednost je 100 hiljada eura.


Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga