Za spas bolnice Meljine

Sutra blokada GP Debeli brijeg – Svi zajedno za spas Bolnice

Pozivamo Novljanke i Novljane da dođu u što većem broju, da se svi zajedno još jednom zauzmemo za opstanak Bolnice i njeno hitno uvođenje u sistem javnog zdravstva.
Pozivamo Novljanke i Novljane da dođu u što većem broju, da se svi zajedno još jednom zauzmemo za opstanak Bolnice i njeno hitno uvođenje u sistem javnog zdravstva.Organizovan je besplatan prevoz, a autobusi će polaziti sa tri lokacije:
– Bijela (Panorama) u 10.15 časova,
– Zelenika (kod luke) u 10.30 časova i
– Herceg Novi (glavna autobuska stanica) u 10.30 časova.
Predstavnici lokalne zakonodavne i izvršne vlasti će zajedno sa građanima opet blokirati Granični prelaz Debeli brijeg, ovog puta na dva sata, kako bi poslali poruku da Herceg Novi i njegovi građani neće dozvoliti zatvaranje Bolnice Meljine.
Podsjećamo da je 6. novembra održan polučasovni protest-blokada graničnog prelaza Debeli brijeg, odakle je poslata jasna poruka resornim ministarstvima i Vladi Crne Gore da se neće odustati od blokada graničnih prelaza do hitnog ispunjenja zahtjeva da se Bolnica Meljine vrati u sistem javnog zdravstva.
Organizacija protesta sa ciljem blokiranja graničnih prelaza u slučaju da ne bude riješeno pitanje PZU „Opšta bolnica Meljine“ jedan je od zaključaka koji su jednoglasno podržani na X redovnoj sjednici Skupštine opštine Herceg Novi, a tiču se opstanka i funkcionisanja ove zdravstvene ustanove.


Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services