Praznik mimoze

Sutra Cvjetna povorka 54. Praznika mimoze

Djeca će sutra, 03. marta, u 14 časova, u pratnji svojih vaspitačica i učiteljica prošeteti trasom od platoa ispred Opštine Herceg Novi do Trga Nikole Đurkovića, gdje će se predstaviti plesnim tačkama.
Djeca će sutra, 03. marta, u 14 časova, u pratnji svojih vaspitačica i učiteljica prošeteti trasom od platoa ispred Opštine Herceg Novi do Trga Nikole Đurkovića, gdje će se predstaviti plesnim tačkama.Najavljeno je učešće 13 grupa iz novskog vrtića, sve četiri osnovne škole i Dječijeg doma “Mladost”. Deset grupa će nositi nove kostime, dok će tri biti revijalne i predstaviće nam pregled sjajnih maski iz proteklih godina.

Povorku će predvoditi male mažoretke i Gradska muzika Herceg Novi, a na glavnom gradskom trgu će je dočekati i sa njega ispratiti dječji hor “Cvrkutići”, čiji nastup počinje u 13.45 časova.

Novost u programu Cvjetne povorke biće dodjela pehara najmaštovitijoj grupi, a u ocjenjivanju će posebno biti vrijednovani trud i kreativnost u osmišljavanju i izradi maski. Pehar će u posjedu grupe biti jednu godinu, do naredne povorke kada će preći u ruke sledeće koja zavrijedi ovu titulu, a sa namjerom da to postane tradicija ove dječje fešte.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, Cvjetna povorka će biti odložena za drugi termin, a javnost će o detaljima biti blagovremeno obaviještena.

Organizator Cvjetne povorke 54. Praznik Mimoze Herceg Novi je Opština Herceg Novi, tačnije Sekretarijat za kulturu i obrazovanje, uz podršku JUK Herceg Fest i Herceg Novi Tourism Board – Turistička organizacija Herceg Novi.

 Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services