Herceg Novi

U Herceg Novom održana radionica o sigurnosti ličnih podataka na internetu

Radionica „Zaštita podataka na internetu“ održana je danas u velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi za učenike osmih i devetih razreda osnovnih škola.
Radionica „Zaštita podataka na internetu“ održana je danas u velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi za učenike osmih i devetih razreda osnovnih škola.


Foto: Opština Herceg Novi

Radionica je organizovana u okviru saradnje Sekretarijata za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi i NVO Centar za omladinsku edukaciju, na projektu Evropske omladinske kartice (EYCA).
O sajber bezbjednosti, zaštiti podataka na interentu i društvenima mrežama govorila je specijalistkinja za pravne poslove u kompaniji doMEn (agentu registracije .me domena) Anita Ljuljđurović.
Ljuljđurović je našim mladim sugrađanima govorila i o načinima poboljšanja sigurnosti na internetu, mjerama zaštite koje je moguće sprovesti, te o pravima lica čiji se podaci prikupljaju na društvenima mrežama, kao i korišćenjem interneta uopšte.
 Projekat Evropska omladinska kartica – EYCA realizuje se u partnerstvu NVO Centar za omladinsku edukaciju i Ministarstva sporta i mladih, a uz podršku i aktivno učešće Opštine Herceg Novi, koja je obezbijedila nabavku besplatnih EYCA kartica i realizaciju programa neformalne edukacije na teritoriji grada.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services