Skip to main content


Prvi događaj biće biće održan u Herceg Novom u Gradskoj kafani

U Herceg Novom prezentacija radnih pozicija u hotelu Mamula Island

Dani otvorenih vrata Mamula Island tokom kojih će biti predstavljene mogućnosti zapošljavanja biće održani u narednih pet dana u tri crnogorska grada.
Dani otvorenih vrata Mamula Island tokom kojih će biti predstavljene mogućnosti zapošljavanja biće održani u narednih pet dana u tri crnogorska grada.Prvi događaj biće biće održan u Herceg Novom u Gradskoj kafani u petak, 9. decembra od deset do 18 sati, u Nikšiću u hotelu Onogošt 13. decembra u istom vremenskom intervalu i u Podgorici u hotelu Podgorica 14. decembra, od 10 do 18 sati.

Međunarodno poznata kompanija zapošljava lokalne kandidate u sektoru hotelijerstva i na crnogorsko tržište donosi poslovnu praksu svjetske klase, uz jedinstveno ugostiteljsko iskustvo.

„Mamula Island želi da stvori toplo okruženje dobrodošlice i da oformi tim profesionalaca koji će personalizovano iskustvo hotelijerstva dovesti na potpuno novi nivo. Trenutno tražimo različite profile kandidata i podstičemo ljude da dođu i lično nas upoznaju, saznaju više detalja o konceptu Mamule Island, shvate našu viziju i osjete djelić naše strasti”, kaže Marija Krkić, HR menadžer Mamula Island.

Mamula Island želi da zaposli ljude sa iskustvom rada u ugostiteljstvu i hotelijerstvu luksuzne kategorije, kao i kandidate za početne pozicije ili zaposlene koji su voljni da promijene karijeru a ne posjeduju dosadašnje iskustvo rada u ugostiteljskoj industriji. Budući zaposleni Mamule Island imaće priliku da rade u inkluzivnom radnom okruženju i razvijaju svoje vještine na brojnim pozicijama različitih nivoa, u različitim sektorima ugostiteljstva, te da grade svoju karijeru u svjetski poznatoj kompaniji koja poštuje najviše međunarodne standarde poslovanja.

Hotel Mamula Island u predstojećoj sezoni nudi poslove u sektorima hrana i piće, za radna mjesta kuvara, kuhinjskih pomoćnika, konobara, barmena; odnosi sa gostima, za radna mjesta recepcionera i portira; te u sektorima održavanja, spa i wellness, nabavka, domaćinstvo itd. Iskustvo u turizmu i ugostiteljstvu je dobrodošlo, kao i osnovno poznavanje engleskog jezika. Tokom Dana otvorenih vrata, svi kandidati će moći da se upoznaju sa stručnjacima koji su već zaposleni u hotelu Mamula Island, te će imati priliku da saznaju više detalja o mogućnostima da postanu članovi ovog tima.

Hotel ostrvo Mamula Island je nedavno predstavljen lokalnoj zajednici, kroz niz vikende otvorenih vrata i niz organizovanih posjeta i obilazaka za lokalno stanovništvo, istaknute javne radnike, medije i druge različite zainteresovane grupe, koji su održani tokom septembra i oktobra, a izazvali su veliku pažnju i privukli oko 7000 posjetilaca. U sljedećih nekoliko mjeseci nastavljaju se završni radovi na izgradnji. Otvaranje Mamula Island hotel & spa u punom kapacitetu predviđeno je u proljeće 2023. godine.

 Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci