Praznik mimoze

U nedjelju, 12. marta najluđa trka u zemlji, „Karotrc“ 54. Praznika mimoze

Prijavljene su 143 ekipe vozača iz Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Rusije, koji će pokušati da za što kraće vrijeme na svojim karićima pređu stazu dugu 700 metara kroz centar Herceg Novog, od nekadašnjeg hotela „Rudnik“ do gradske luke Škver.
Prijavljene su 143 ekipe vozača iz Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Rusije, koji će pokušati da za što kraće vrijeme na svojim karićima pređu stazu dugu 700 metara kroz centar Herceg Novog, od nekadašnjeg hotela „Rudnik“ do gradske luke Škver.Start ove atraktivne i izazovne trke zakazan je za 12 časova, a prethodiće mu lična prijava takmičara, tehnički pregledi ispravnosti karića i provjera zaštitne opreme od 09.30 časova, kao i probna trka u 11 časova. Ekipe su podijeljene u tri kategorije: jednosjedi, dvosjedi i trosjedi.

Ceremonija dodjele nagrada biće upriličena na Škveru od 15 časova, a, uz najbrže, priznanja idu i za najsporijeg, najatraktivniju vožnju, najstarijeg takmičara, najkreativnije osmišljen karić.

Trka karića je prva trka takve vrste u Crnoj Gori a i ove godine je organizuje NVO Maškare – Herceg Novi u saradnji sa Opštinom Herceg Novi, uz podršku JUK Herceg Fest i Herceg Novi Tourism Board – Turistička organizacija Herceg Novi, a u okviru programa Praznik Mimoze Herceg Novi.

 Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services