Investicija vrijedna preko 700.000 eur

U toku druga faza asfaltiranja puteva na Kruševicama i Vrbanju

Nastavljeno je asfaltiranje puteva na Kruševicama i Vrbanju, u okviru druge faze projekta koji predstavlja najveće ulaganje u putnu infrastrukturu podorjenskih sela od kada su ovi putevi izgrađeni.
Nastavljeno je asfaltiranje puteva na Kruševicama i Vrbanju, u okviru druge faze projekta koji predstavlja najveće ulaganje u putnu infrastrukturu podorjenskih sela od kada su ovi putevi izgrađeni.Najveći dio radova u okviru druge faze izveden je juče, a danas će biti završen i ostatak. Kompletirano je presvlačenje asfaltom dionice od Kruševica do Vrbanja i završeno asfaltiranje više pravaca na Vrbanju: Poduge, Nogline, dio starog puta prema Trebinju, dio puta prema Vučjem dolu, čime je u najvećoj mjeri zaokruženo asfaltiranje postojećih puteva u tom selu.

U okviru dvije faze, na Kruševicama i Vrbanju biće asfaltirano ukupno oko 12 kilometara puteva, tamponiranjem je sanirana dionica od Adrenalinskog parka prema Orjenu u dužini oko 5 kilometara, a radovi su podrazumijevali i postavljanje bankina i izgradnju podzida na planiranim pozicijama. Projekti su finansirani iz kapitalnog budžeta države preko Uprave javnih radova (sada Uprava za kapitalne projekte), a ukupna vrijednost investicije kroz dvije faze iznosi više od 700.000 eura.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga