U ulici Bokeljskih mornara počela izgradnja kanala za odvod atmosferske kanalizacijeFoto: Press HN

Po završetku radova u dva kraka, uslijediće asfaltiranje tih dionica i glavnog dijela ulice, čime će biti realizovana namjera Opštine Herceg Novi da sanira kompletnu trasu od maloprodajnog objekta „Škorpion“ do restorana „Galija“.

Vrijednost radova na izgradnji kanala za odvod atmosferske kanalizacije u oba kraka ulice iznosi oko 32 hiljada eura. Opština Herceg Novi je investitor, a izvođač kompanija „Fortismont“.

Teren su obišli sekretar za komunalne djelatnosti Vasilije Seferović i direktor Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, Aleksandar Kovačević, koji su istakli da će u narednom periodu intenzitet rada na sanaciji i rekonstrukciji ulica biti pojačan, te da građani mogu očekivati otvaranje još gradilišta u više gradskih i prigradskih naselja.

Pored ulice Bokeljskih mornara, rekonstrukcija putne infrastrukture će uskoro početi i u Osiječkoj ulici, 29. decembra i Ribarskoj ulici, ukupne vrijednosti za ova četiri projekta oko 250 hiljada eura. Uslijediće i radovi na dva kraka u Ustaničkoj ulici na Srbini, vrijedni 60 hiljada eura, kao i radovi na Stepeništu Elize Duković, gdje će biti uloženo oko 100 hiljada eura.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članciNajnovije


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga