• Početak
  • Vijesti
  • Naš grad
  • U završnoj fazi izrada idejnog rješenja za izgradnju trotoara od “Štila” do skretanja za Mojdeški put

Herceg Novi

U završnoj fazi izrada idejnog rješenja za izgradnju trotoara od “Štila” do skretanja za Mojdeški put

Ova investicija uvrštena je u Plan i program uređenja prostora opštine Herceg Novi za 2023. godinu, koji će se naći na dnevnom redu dvanaeste sjednice lokalnog parlamenta zakazane za 21. februar, saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.
Ova investicija uvrštena je u Plan i program uređenja prostora opštine Herceg Novi za 2023. godinu, koji će se naći na dnevnom redu dvanaeste sjednice lokalnog parlamenta zakazane za 21. februar, saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.U Sekretarijatu za komunalne djelatnosti Opštine Herceg Novi očekuju da odbornici podrže ovaj dokument, a ubrzo nakon toga da Agencija za izgradnju i razvoj grada kompletira potrebnu dokumentaciju. Kako objašnjavaju, lokalna uprava će nakon toga raspisati tender za izbor izvođača radova na izgradnji trotoara na ovoj dionici.

Uz izgradnju pješačke komunikacije na ovoj lokaciji, u predloženom Planu i programu uređenja prostora za 2023. godinu pod ovom stavkom predviđeni su i radovi adaptaciji ili izgradnji trotoara u ulici Pete crnogorske, uz magistralu od Trebinjske do “Voli” marketa, od takozvane Torte ka Đenovićima i od Zmijica ka Kumboru.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services