projekat rekonstrukcije Šetališta pet Danica

Urađen projekat rekonstrukcije Šetališta od hotela „Plaža“ do Meljina

Završena je izrada i u toku je revizija projekta rekonstrukcije Šetališta pet Danica od hotela „Plaža“ do kompleksa „Lazure“ u Meljinama, u dužini 1,4 kilometra.
Završena je izrada i u toku je revizija projekta rekonstrukcije Šetališta pet Danica od hotela „Plaža“ do kompleksa „Lazure“ u Meljinama, u dužini 1,4 kilometra.Projekat koji je uradila Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog predviđa popločavanje staze, postavljanje ograde i pratećeg mobilijara, a biće realizovan u saradnji sa Javnim preduzećem za upravljanje morskim dobrom.
Vrijednost projekta procijenjena je na oko milion eura, a planirano je da JP Morsko dobro rebalansom budžeta opredijeli dodatna sredstva za njegovu kompletnu realizaciju, nakon čega treba da uslijedi tender za izbor izvođača radova.
Kada su u pitanju projekti na pojasu u hercegnovsku obalu, raspisan je tender za izradu Glavnog projekta pješačke staze od željezničkog mosta do plaže Zmijice u Zelenici, a dogovorena je i izrada projektne dokumentacije za nastavak izgradnje šetališta od Bijele do Кamenara, kao i spajanje šetališta od Zelenike do Kumbora, kako bi ovi projekti bili kandidovani za budžet za 2023. godinu.


Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga