Uručeni novogodišnji paketići korisnicima Dnevnog centraFoto: Opština Herceg Novi

Uručivanje novogišnjih poklona korisnicima Dnevnog centra postala je prednovogodišnja tradicija. Osim za njih, paketići su obezbijeđeni i za djecu zaposlenih.

Osvrćući se na plan rada ove ustanove u narednoj godini,  potpredsjednica Opštine Vesna Samardžić je istakla da lokalna uprava posvećeno radi na obezbjeđivanju preduslova za transformaciju ove ustanove i dogradnju objekta, kako bi usluge Dnevnog centra bile omogućene i korisnicima starijim od 27 godina.

Direktorica Dnevnog centra, Dragica Kosić zahvalila se Opštini Herceg Novi na pažnji koju svake godine korisnicima pokazuje uručivanjem novogodišnjih poklona, kao i na podršci i razumijevanju kada je u pitanju rad ove ustanove.

„Nalazimo se u novom objektu Dnevnog centra, konačno u objektu koji je vlasništvo Opštine, a koji mi koristimo. Prvi put dobijamo paketiće ovdje i zaista vlada novogodišnja atmosfera“, rekla je Kosić.

Podsjetimo da je osim  korisnicima Dnevnog centra, Opština obezbijedila poklone i za sve đake prva četiri razreda osnovnih škola na području grada, ukupno oko 2.000 paketića.

dnevni centar 2Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga