Skip to main content


VIDEO – Festival Skale: Sve je spremno za sjutrašnji spektakl u Herceg NovomDirektor Radija S Predrag Anđelković

Direktor Radija S Predrag Anđelković otkrio nam je da je sve spremno za sjutrašnji početak festivala.

„Bina je montirana i sređena, večeras od 22h je tehnička proba. Ono najbitnije je spremno, imamo čak i skoro dan da uredimo određene finese“, rekao je Anđelković.

Festival počinje sa dva koncerta, poznatih estradnih umjetnika Milice Pavlović i Saše Matića.

„Sjutra je početak, otvaramo ga sa pres konferencijom u 16 sati u Institutu Simo Milošević. Nakon toga kreće tehnički dio i proba. Od 21 sat počinje prvi koncert Milice Pavlović, odmah nakon toga U 23 sata počinje koncert Saše Matića“, istakao je Anđelković.

Drugi dan festivala, dodaje on ima i revijalno veče, a sve to možete pratiti direktno na TV ADRIA i RTCG u Crnoj Gori, B92 u Srbiji, Kanal 5 u Makedoniju i BHRT u Bosni i Hercegovini.

„Od 21h čeka na 21 numera za prvo revijalno veče. U pitanju su vrhunska produkcija i izvođači, a nakon revijalnog dijela čekaju nas nakon tri koncerta – Anđeline, Sare Jo i Raste. I treću noć karakteriše revijalni dio od 21 numere, nevjerovatni scenski efekti, pirotehnika, balet, sjajne koreografije, a na kraju i koncerti Huricane i Magla benda“, dodao je on.

Festival se održava pod palicom slavnog reditelja Stanka Crnobrnje koji nije krio radost što je dio ovog projekta.

„Ove godine radimo festival nove muzike, da se 42 pjesme vide i čuju na najspekatukalrniji način. Nema takmičenja, pa nema ni i tenzije. Vladaće jedna mediteranska, opuštena atmosfera“, saopštio je Crnobrnja.

On kaže da mu je zadovoljstvo da radi sa ADRIA TV i Radijom S.

„To su profesionalci i mislim da će publika osjetiti tu novu vibraciju u pristupu zabavi. Ovo je jako zabavna forma koja je nažalost bila nestala u Crnoj Gori, ali sad je vraćamo. Mogu reći samo da vas čeka miks potpuno novih zvukova, nova generacija, kako autora tako i izvođača. Takođe, imamo i one koji su baš ovdje na festivalima započinjali svoje karijere. Po tome je Crna Gora bila poznata“, zaključio je Crnobrnja.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci