Skip to main content


Video – Marović o festivalu „Naše more, naše skale“: Hvala Adria TV što su se dosjetili da sve ovo naprave
Popularni pjevač Bojan Marović je podsjetio da je on, kao i mnoge njegove kolege, počeo karijeru upravo na festivalu.

„Prvenstveno, mi smo svi počeli iz Herceg Novog, počeli smo sa festivala, tako da smatram da smo mi nekako dužni da budemo rame uz rame sa svima i da to nekako ide svojim tokom. Hvala Adria televiziji i hvala Radiju S i naravno Telekomu Srbija i Opštini Herceg Novi, Turističkoj organizaciji, što su se dosjetili da ovo sve naprave kako treba i da vrate to na pravi kolosjek“, rekao je Marović.

Dalibor Vuković iz TO Herceg Novi rekao je da je Beogradski sajam jedan od centralnih sajamskih događaja ove godine.

„Beograd, kao jedan veliki sajamski događaj, biće veoma važan zbog samog tržišta na kom se odvija, ali i zbog nekih naših afiniteta“, naveo je Vuković.

Kako je rekao, ove godine ističu dva festivalska događaja.

„Jedan je od 27. do 29. juna, to će biti festival “Naše more naše skale”, nešto poput nekadašnjih Sunčanih skala. Dakle, veliki festivalski događaj, koji će ponovo da oživi našu veliku ljetnju scenu, tvrđavu Kanli kulu, i tome se jako radujemo. I, pored toga, tu je još i festival Hype, koji će biti održan od 19. do 21. avgusta, gdje će nastupiti brojne regionalne zvijezde. Između ostalog, tu će biti Who See, Hladno Pivo, Gibonni itd“, najavio je Vuković.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci