Skip to main content


Završena sanacija terena na Savini

Postavljanjem akrilnog sloja, završena je sanacija košarkaškog terena na Savini. Vrijednost radova iznosila je 30 000 eura.
Postavljanjem akrilnog sloja, završena je sanacija košarkaškog terena na Savini. Vrijednost radova iznosila je 30 000 eura.Radovi su podrazumjevali skidanje postojeće, oštećene tartan podloge, postavljanje asfaltnog pa akrilnog sloja kako bi problem bio dugotrajno riješen, a djeci, mladima i rekreativcima, ali i sportskim ekipama omogućeni što bolji uslovi za rad.

Opština Herceg Novi je učestvovala u projektu sa 10 000 eura, dok je Uprava za sport i mlade izdvojila 20 000 eura kroz ugovor koji je u martu prošle godine potpisan sa predstavnicima 11 opština, među kojima je i Herceg Novi o finansiranju i sufinansiranju rekonstrukcije 13 sportskih objekata. Stručni nadzor obavila je Agencija za razvoj i izgradnju Herceg Novog.

Iz Sekretarijata za društvene djelatnosti i međunarodnu saradnju Opštine Herceg Novi pozivaju sugrađane i goste da iskoriste mogućnosti koje nudi uređeni sportski teren, posvete se zdravim stilovima života i druženju.Komentari

6 Komentara
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Marija divno

Divno, bas lijepo izgleda

Kada će biti završeno dječije igralište u Bijeloj?
Prije izbora se dali u veliku rabotu donijeli sve i sada stoji onako niko da mrdne prstom!
Sprave stoje i propdaju,već je pola i slomljeno!
Travu oko igrališta niko da pokosi!

Ništa drugo nego jedno veliko SRAMOTA!!

Sada će kad počne kampanja…ne mogu non stop da rade. Moraju malko i na ekskurzije!

Evo i danas kamioni reg br. HN AD 064 odlažu šut i smeće ba divljoj deooniji kod kuće Toma Radonjića Baošići zakeđe/Pod kulina. Nikoga ne interesuje molimo upozorite!

Ti voze isti i u Bjeljsku Valu jer se komunalci i Saobraćajci samo vozikaju. To su kamioni ovog divljeg graditelja iz jošica što je napravio za 15 godina milione i dobro se snalazi sa svima i lokalnim i državnim.


Povezani članci