Herceg Novi

Zbog najavljenog lošeg vremena „Jesenja fešta“ odložena za sledeći vikend

Jesenja fešta – centralna manifestacija Izložba rukotvorina i domaćih proizvoda, party u Vagonu i Jesenja štrafta će se održati narednog vikenda, 26/27. novembra, ukoliko vrijeme dozvoli.
Jesenja fešta – centralna manifestacija Izložba rukotvorina i domaćih proizvoda, party u Vagonu i Jesenja štrafta će se održati narednog vikenda, 26/27. novembra, ukoliko vrijeme dozvoli.Bogata bojama i inspirativna za kreativce i gastro-entuzijaste, jesen je i godišnje doba sa vrlo promjenljivom naravi kada je u pitanju vrijeme. Kako smo posvećeni održavanju manifestacija na otvorenim prostorima, zavisimo od vremenskih prilika. Takođe, za ovu feštu smo dobili vrlo veliko interesovanje izlagača -nemamo alternativu da adekvatno prikažemo rad preko četrdeset njih u natkrivenom prostoru – pa smo primorani da te sadržaje odložimo.

Jedan od programa će ipak biti održan u najavljenom terminu, u subotu 19. novembra od 12 h  Natkuvavanje #2

Boje Herceg Novog brane šefovi Jovanka Stamenković „Jokina kužina“ i Đorđe Ratković chef Gradske kafane, a za Gastro team nastupaju Dragan Petrović i Nikola Krstić. Ujedinjeni u želji da predstve lokalnu gastronomiju i svoje recepte i talenat, tradiciju u susretu sa kreativnim kulinarstvom, spremaće jela u koja će inkorporirati plodove jeseni našeg kraja – tema je to koju smo im zadali uz šestu Jesenju feštu. Događaj počinje tačno u podne, lokacija je terasa u prizemlju Gradske kafane. Publika je dobrodošla, a na kraju Natkuvavanja predviđena je  degustacija pripremljenih jela.

Udruženje Ruke je u organizaciji ove manifestacije podržano od Opštine Herceg Novi (konkurs NVO), a specifično Natkuvavanje podržava i Turistička organizacija Herceg Novog, jer nam je cilj da rad kuvara pred publikom kvalitetno snimimo i koristimo za dalju promociju Stađunskih fešti i grada. Ovaj posao je  povjeren timu „Propela“, pa ćete i od njih dobijati snimke i tekstove.

Paralelno sa Natkuvavanjem, u Gradskoj kafani biće organizovana nagradna igra u vezi sa mjuziklom San o Boki koji se u Dvorani Park igra narednog dana, u nedjelju 20. novembra. Napominjemo to jer je prvobitni plan bio da Fešti pridodamo San, a San obojimo  Jesenjom feštom, te da dio ansambla uzme učešće u našem programu. Uz prodaju ulaznica sa popustom 10-14 h  produkcija „San o Boki“ NVO Bruna omogućiće učesnicima u igri da osvoje jednu od nagrada vezanih za mjuzikl.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga