Potraga za dječakom

Zbog pogoršanja vremena za danas prekinuta potraga za dječakom

Potraga za trinaestogodišnjim dječakom kojeg je u utorak veče, u blizini hotela Plaža u Herceg Novom, talas povukao u more za danas je prekinuta
Potraga za trinaestogodišnjim dječakom kojeg je u utorak veče, u blizini hotela Plaža u Herceg Novom, talas povukao u more za danas je prekinuta“Akcija je prekinuta, pogoršali su se vremenski uslovi-vjetar, kiša, talasi, tako da smo prinuđeni da odustanemo. Plovila idu na vez, ronioci su vani”, rekao je CdM-u pomoćnik direktora Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama Žarko Lukšić.

Prema njegovim riječima pretraga je bila od Rta Kobile do Rosa, Meljina, Zelenije, ka otvorenom moru.

“Ronioci su bili na nekih 20-21 metar dubine. Nastavljamo sjutra. Zavisno od vremenskih uslova angažovaćemo sve kapacitete”, saopštio je on.

Foto: RRC
Foto: RRC

“Naši timovi su na terenu od osam časova. Danas su nešto bolji uslovi na moru nego juče. Imamo tri ronilacka tima uz asistenciju ronilaca sluzbe zastite i spasavanja Kotor”, rekao je tanije danas CdM-u Danilo Mijajlović iz Regionalnog ronilačkog centra Bijela.

Trinaestogodišnji N.V. je nestao u 17. januara, oko 22 sata, kada ga je talas povukao u more.

Foto: RRC
Foto: RRC

Prema nezvaničnim informacijama iz Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, dva dječaka sišla su sa šetališta da se fotografišu, nakon čega je talas povukao jednog od njih.

Foto: RRC
Foto: RRC

Prethodnih dana, u potragu je bila uključena Evropska agencija za zaštitu granica – Fronteks, Vojska Crne Gore, brojna društva, Novljani…Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Dali je taj djecak u moru, ja mislim da nije.


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga