Winter cool party

Žurka pod snijegom oduševila posjetioce na Vrbanju (FOTO)

U organizaciji Agencije za razvoj i zaštitu Herceg Novog, danas je upriličena zimska dnevna žurka na Vrbanju.
U organizaciji Agencije za razvoj i zaštitu Herceg Novog, danas je upriličena zimska dnevna žurka na Vrbanju.Manifestacija je započela sa hiking turom pod nazivom „Zimska staza zdravlja“ sa početkom u 10 časova, a u 13 časova je organizovano 2. kolo Lazure Novske sky MINI trail lige  VRBANJ Snow MINI Trail

Nakon trke uslijedio je muzički program uz lokalni bend „Low Voltage“ gdje su posjetioci imali prilike da uz degustaciju lokalnih domaćih proizvoda  uživaju i u vedrim notama koje su pratile ovaj događaj na snijegu.

Oduševljenje događajem nisu krili ni najmlađi posjetioci koji su na snijegu ove nedjelje uživali u nesvakidašnjem prizoru u novskom zaleđu, a to je iglo koju su zaposleni parka prirode „Orjen“ napravili i time još više uljepšali ovu zimsku bajku na Vrbanju.

V.D. direktorica Parka prirode „Orjen“  Bojana Vuković naglasila je da mnoštvo posjetioca ukazuje da žurke na snijegu nisu rezervisane samo za sjever Crne Gore, nasuprot da Novljani imaju privilegiju da na pola sata vožnje od obale mora uživaju u zimskim čarolijama.

 

GalerijaKomentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services