Bečić: Spustiti tenzije, smiriti situaciju i težiti održivim rješenjimaBečić – Foto: Skupština Crne Gore

„Pozivam sve, i u Budvi, da se spuste tenzije, da se smiri situaciju, da se teži racionalnim i održivim rješenjima, jer sjetite se dešavanja od protekle godine ispred opštine Budva“, kazao je Bečić.

On je ponudio i rješenje za političku krizu na lokalnom nivou.

„Da se ne bi ubjeđivali ko je kriv, a ko prav, dajte da prihvatimo jedan predlog. Neka i Krsto Radović iz Demokrata i Marko Bato Carević iz Demorkatskog fronta ustupe svoja mjesta dvojici novih ljudi, jednom iz DCG, drugom iz DF-a i da se relaksiraju ti odnosi. To je način razrješenja ove situacije“, objasnio je Bečić.

Najavio je i da će Demokrate podržati „Maršalov plan“.

„Podržaćemo budžet, kao i sve što je u funckiji boljeg standarda građana. Tu je i zakon kojim će se ispraviti nepravda prema majkama sa troje ili više djece, zatim predlog da se minimalna penzija poveća na 200 eura, kao i da dječiji dodatak bude za svu djecu, a ne samo do šest godina. Ovo su neke stvari za koje očekujem podršku svih aktera vladajuće većine“, rekao je Bečić.

Lider Demorkata smatra da će na predstojećim lokalnim izborima u Petnjici, Mojkovcu i Cetinju poboljšati rezultat ostvaren na parlamentarnim izborima prošle godine.

„Što se tiče postizbornih aranžamana, mi možemo da se dogovaramo sa svima koji nijesu odgovorni za stanje u kojima se ove tri opštine nalaze“, poručio je Bečić.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga