• Početak
  • Vijesti
  • Politika
  • Čestitka predsjednika Opštine Stevana Katića – Živio Herceg Novi, njegova bogata istorija i zasigurno još bogatija budućnost!

Čestitika predsjednika opštine Herceg Novi

Čestitka predsjednika Opštine Stevana Katića – Živio Herceg Novi, njegova bogata istorija i zasigurno još bogatija budućnost!

Povodom Dana opštine Herceg Novi i Dana oslobođenja, predsjednik opštine uputio je čestitku sugrađanima:
Povodom Dana opštine Herceg Novi i Dana oslobođenja, predsjednik opštine uputio je čestitku sugrađanima:Drage Novljanke i Novljani,

U svoje lično i ime lokalne uprave čestitam vam 28. oktobar, Dan opštine i Dan oslobođenja Herceg Novog.

Ponosni smo na djela naših predaka i svih onih koji su svoje ime i djela ugradili u slavno ime grada koji je podigao Tvrtko I Kotromanić 1382. godine. Zajedno sa vama svake godine Herceg Novi činimo boljim mjestom za život, mjestom u kojem se stvaraju nove vrijednosti i mogućnosti,  ali i njeguju tradicija i tekovine bogate prošlosti.

U narednom periodu predstoji nam još intenzivniji rad po pitanju poboljšanja infrastrukture, razvoja kulture, uslova za lični razvoj svih sugrađana, ali i borba za očuvanje Bolnice Meljine i Instituta “Dr Simo Milošević”, za šta ćemo, bez ikakve sumnje, pokazati složnost i solidarnost kakvu su pokazali svi oni koji su tokom sedmovjekovnog postojanja našeg grada branili interes i integritet Herceg Novog.

Srećan vam 28. oktobar! Živio Herceg Novi, njegova bogata istorija i zasigurno još bogatija budućnost!Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga