Dajković dočekao Gradonačelnika Banja Luke: Draško, Crna Gora je tvoja kuća!Dajković i Stanivuković

Stanivuković je tom prilikom istakao: “Ponosan sam kada vidim da našu ideju i borbu podržavaju građani mnogih gradova širom regiona, a posebno u našoj bratskoj Crnoj Gori. Lijepo je bilo biti večeras u Podgorici i družiti se sa našim narodom, uz domaćinski doček uz so i pogaču. doček Stanivukovića.

I ovdje se, kaže on, osjeti slobodarska atmosfera i velika želja za promjenama koje će se i u glavnom gradu Crne Gore neminovno dogoditi.

„Još jednom hvala mom velikom prijatelju Vladislavu Dajkoviću na sjajnom dočeku, koji mi daje dodatnu motivaciju da nastavim ovu pobjedničku atmosferu iz Banje Luke širiti i na druge gradove. Nastavljamo još snažnije“, kaže on.

 

Dajković je istakao da nije mala stvar kad vam u goste dođe Gradonačelnik najvećeg grada bratske Republike Srpske i jedan od najomiljenijih mladih političara regiona.

 

„Draško nam je pokazao kako se bori za svoj rodni grad i što se mene tiče, Crna Gora će uvijek biti njegova kuća. Znam da je Avgust mjesec odmora, ali moj tim i ja smo već sad spremni da se borimo za slobodu našeg grada. Vjerujem da ćemo u najskorijem periodu znati u kom obliku ćemo se pojaviti na izborima. Nemamo vremena za glubljenje. Bilo kako bilo: Spremni smo za pobjedu“, zaključio je Dajković.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services