Damjanović: Bečić je u Novom Srbin, a drugdje?
Damjanović je kazao da političke promjene nijesu donijele ništa dobro Crnoj Gori i da njima nijesu zadovoljni ni konsekventi izvršne vlasti ali oni satisvakciju pronalaze u činjenici da imaju mogućnost da u državnoj upravi uhljebljuju svoje kadrove.

On je albanskom, bošnjačkom, srpskom i crnogorskom političaru Bečiću odlučio da pokloni kompas kako bi se lakše snašao jer su on i njegove Demokrate izgubljeni u vremenu i prostoru.

Damjanović je izrazio očekivanje da će kompas lideru Demokrata pomoći da konačno pronađe pravac i put djelovanja što nažalost do sada nije imao.

 – Predstavnik naše organizacije je kazao da ga na ovaj velikodušni gest nije instruirala nijedna politička partija niti Brano Mićunović koji mu je sugerisao da ne pomaže Bečiću već da ga pušti da se sam čeliči i nađe svoj politički pravac – saopštavaju iz CKM-a.
 

Damjanović je u video poruci poručio Aleksi Bečiću da će nastaviti da se sam bori protiv njegove izdajničke politike koja je ista kao ona koju je vodio Savo Fatić 1918. godine.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga