Skip to main content


Čestitka

Đurović: Sjećanje na žrtve Tivćanki i Tivćana u Drugom svjetskom ratu

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 21. novembra, Dana opštine Tivat, predsjedniku Opštine Željku Komnenoviću, predsjedniku Skupštine opštine Andriji Petkoviću, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.
Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 21. novembra, Dana opštine Tivat, predsjedniku Opštine Željku Komnenoviću, predsjedniku Skupštine opštine Andriji Petkoviću, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.„U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime najsrdačnije čestitam 21. novembar, Dan opštine Tivat.

Ovaj datum je dobra prilika da se podsjetimo hrabrih Tivćanki i Tivćana koji su nesebično prinijeli žrtvu Narodnooslobodilačkoj borbi i oslobođenju domovine u Drugom svjetskom ratu.

Tivat je, zahvaljujući značajnim infrastrukturnim i razvojnim projektima, baziranim na principima dugoročne održivosti, već dugo prepoznat kao značajno mjesto na turističkoj i nautičkoj mapi jugoistoka Evrope, čime je naša zemlja zaslužila da se nađe na listi  prestižnih svjetskih turističkih destinacija.

Krupni infrastrukturni, razvojni i energetski projekti, te izgradnja modernih turističkih rizorta i marina, doprinijeli su i evidentnom poboljšanju životnog standarda građana Tivta.

Uvjerena sam da će se ovaj grad i dalje razvijati ustaljenom dinamikom, te da će u koordinaciji sa državnim institucijama nastaviti putem još bržeg i svestranijeg napretka, u interesu građana Tivta i cijele Crne Gore.“Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci